top of page
ic_tree.png

Adj nekünk a céges bejgliből!

ic_sock.png
ic_snowflake.png
ic_gift.png
ic_toy.png
ic_candy.png

Mi ez a projekt pontosan?

 

A KONKÁV Alapítvány karácsonyi adománygyűjtő kampánya, amivel a KONKÁV közösségi tér jövő évi finanszírozását szeretnénk megtámogatni.  

Kik vagyunk mi? Mi a KONKÁV?

A KONKÁV egy közösségi tér Budapesten, a IX. kerületben. Jellemzően hátrányos helyzetű gyerekek járnak hozzánk, nekik segítünk a tanulásban ill. a tanulási utáni szabadidő hasznos eltöltésében. Közösséget építünk és egyéni problémákat oldunk meg. Alapvetően a gyerekek járnak be hozzánk, de az egész családdal foglalkozunk. 

Mi, a KONKÁV alapítvány munkatársai évek óta ifjúságsegítéssel foglalkozó szociális munkások, pedagógusok vagyunk. Szeretjük a munkánkat, a segítés a hivatásunk.

Mire kérjük a támogatást és hogyan fogjuk elkölteni?

A támogatásból az alapműködésünket szeretnénk finanszírozni. Ahhoz, hogy heti 5 napon, napi 6 órában jelen lehessünk, havonta 700.000Ft-ra, van szükségünk. Ebből 3 ügyelő és a szakmai vezetés költsége valamint és a KONKÁV rezsije (bérleti díj, fogyóeszközök stb.) jön ki, szűkösen. 

Mennyi pénzre van szükségünk?

2021-re a következő bevételekre számítunk:

5.000.000Ft - Ferencvárosi Önkormányzat (tervezet)

500.000Ft - Ferencvárosi Közösségi Alapítvány (nyertes pályázat)

300.000Ft - magánadományozó

Az alapműködéshez tehát 2,400.000Ft további forrásra van szükségünk. A karácsonyi adománygyűjtéssel ennek az összegnek a felét szeretnénk most összegyűjteni. 

Mi az adományozás menete?

 

Leginkább annak örülnénk, ha telefonon vagy emailben felvenné velünk a kapcsolatot és megbeszélnénk a részleteket. Nagyon szívesen adunk további betekintést a munkánkba, a KONKÁV életébe! 

A támogatásokat Konkáv Alapítvány számára, az alábbi számlaszámra várjuk: Magnet Bank 16200223-10123528. A beérkezést követően a támogató számára a megfelelő adóigazolást megküldjük.

Mit tudunk adunk 'cserébe'?

Az adományozókat természetesen feltüntetjük honlapunkon, facebook oldalunkon. 

A támogatásról egy díszes adománylevelet állítunk ki és amint a járvány engedi, a konkávosok összeállnak egy üdvözlő csoportképre, amit online és offline formában is elküldünk.

Hogyan lehet még nekünk segíteni?

 

Ha ismersz olyan céget, cégvezetőt, adományozással, támogatással foglalkozó munkatársat akit szerinted érdekelhet ez a lehetőség, küldd tovább neki ezt az oldalt. Segíts, hogy minél több helyre eljusson az üzenet!

2020 mindenkinek nagyon rossz év volt. Segítsetek, hogy 2021 tényleg jobb legyen!

Bizalmatokat, támogatásotokat előre is köszönjük!

 

A KONKÁV csapata és a konkávos gyerekek
 

ic_bell.png
ic_santa.png
ic_candle.png
ic_mitten.png
ic_snowman.png
ic_deer.png
bottom of page